Over Schadenet Midden Brabant

Schadenet Midden-Brabant is als onderdeel van Van Dorst Automotive al enkele tientallen jaren een begrip in Rijen en omgeving. Vanaf half jaren '90 is Schadenet Midden-Brabant actief als universeel schadeherstelbedrijf en zijn wij onderdeel van de professionele franchise autoschadeherstelketen Schadenet. In 2008 is Van Dorst Automotive uitgebreid met een tweede Schadenet vestiging in Oosterhout. Wij zijn ISO 9001, ISO 14001 en Erkend Duurzaam gecertificeerd.

FOCWA
Wij zijn een FOCWA-erkend bedrijf. Hiermee garanderen wij u dat u een hoge kwaliteit dienstverlening krijgt. Met goed opgeleid personeel in een optimaal uitgeruste werkplaats helpen wij u graag zo snel mogelijk weer op weg.

Milieu
Schadenet Midden-Brabant is zich bewust van het milieu en houdt hier dan ook te allen tijde rekening mee. Wij doen dit door onder andere gebruik te maken van producten en reparatietechnieken die hun verantwoording uitdragen voor het milieu. 

Locatie vestiging
Schadenet Midden-Brabant is gevestigd aan de Hoofdstraat 176 in Rijen. Als onderdeel van de professionele franchise autoschadeherstelketen Schadenet is 'Uw schade onze zorg'.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

 

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0161-228733